Behandelingen

Hieronder een overzicht van onze massages en behandelingen:

Oliemassage
Aromatherapie
Traditionele Thaise massage
Kruidenstempelmassage
Hot stone massage
Scrubmassage
Thaise kruidensauna
Stoelmassage
Voetreflextherapie en massage
Gezichtsbehandeling

Oliemassage

oliemassage

Onze oliemassage is een helende ontspanningsmassage waarbij het lichaam met natuurlijke olie wordt gemasseerd. Tevens worden eventuele knopen of andere beknellingen uit de spieren gemasseerd.

De oliemassage stimuleert de bloedsomloop, vitaliseert de huid en is zeer ontspannend.

Prijzen oliemassage:
30 minuten – € 35,-
60 minuten – € 60,-
90 minuten – € 85,-


Aromatherapie

Bij de aromatherapie massage worden aromatische oliën gebruikt. Dit zijn zeer geconcentreerde plantaardige oliën, de zogenaamde essentiële oliën. Wanneer men de geur hiervan inademt heeft dat een positief effect op hartslag, stress, bloeddruk, ademhaling, geheugen, spijsvertering en het immuunsysteem.
Daarnaast zorgen deze oliën voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

aroma massage

Het lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd. Ideaal voor mensen met stressklachten, maar ook wanneer u zich eens lekker wilt ontspannen.

Prijzen aromatherapie massage:
60 minuten – € 65,-
90 minuten – € 90,-


Traditionele Thaise massage

Thaise massage is één van de oudste genezingsmethoden en ontstond, samen met het Boeddhisme, ruim 2500 jaar geleden en is gebaseerd op een systeem van energielijnen, Zen genoemd. Hierbij wordt lichaamsgewicht in combinatie met duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten gebruikt om het hele lichaam te strekken en te kneden.

De massage wordt ritmisch uitgevoerd en gedoceerd toegepast, afgestemd op het individu. De massage vraagt om een “actieve” participatie van u als u wordt verplaatst en uitgerekt in verschillende houdingen.
Het is een must voor bijvoorbeeld sporters die flexibiliteit, balans en timing nodig hebben.

Prijzen traditionele Thaise massage:
30 minuten – € 34,-
60 minuten – € 58,-
90 minuten – € 82,-

traditionele-thaise-massage
traditionele Thaise massage

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden die een krachtige helende werking hebben.

Voor de massagebehandeling wordt de klant voorbereid door een ontspannende massage.

kruidenstempel-massage

Tijdens deze behandeling worden de kruidenbuiltjes gestoomd, wat het wellness-effect verhoogd, en er verspreidt zich een hemelse geur. De kruidenstempelmassage is een intense ervaring op hoger niveau en zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepele spieren.

Prijzen kruidenstempelmassage:
60 minuten – € 70,-
90 minuten – € 98,-


Hotstone massage

De Hotstone massage wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen.
Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden.

hot stone massage

De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

Prijzen Hotstone massage:
60 minuten – € 70,-
90 minuten – € 98,-


Scrubmassage

Bij de scrubmassage wordt de huid gemasseerd met scrubzout waardoor dode huidcellen worden verwijderd met als resultaat een heerlijke zachte gezonde en soepele huid.

Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen. Het zout zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt.

scrubmassage

De mineralen en sporenelementen hebben een positieve werking op de stofwisseling en het evenwichtige mineralenbestand van de huid. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op en de huid wordt sterker.
Na deze behandeling wordt de huid schoongespoeld om vervolgens verwend te worden met een heerlijke oliemassage. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, vitaliseert de huid en zorgt voor optimale ontspanning.

Prijs scrubmassage:
90 minuten – € 95,-


Thaise kruiden sauna

Geniet van onze Thaise kruidensauna!
Zorgvuldig samengestelde kruidenmelanges worden gestoomd waardoor kruidenaroma’s worden ingeademd en door het lichaam worden geabsorbeerd. Deze kruidenaroma’s doordrenken de cellen in de luchtwegen en verdrijven slijmvorming.

Het lichaam krijgt een hogere temperatuur waardoor de huidporiën openen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het lichaam ontgiftigt, afvalstoffen en overtollig vet worden afgevoerd, de huidporiën worden gereinigd en de huid geconditioneerd.

Thaise kruidensauna

Verder is deze sauna bijzonder heilzaam voor huiduitslag of jeuk, menstruatiepijn en versterkt het lichaam ter voorkoming en genezing van bacteriële aandoeningen.

Prijs Thaise kruidensauna:
30 minuten – € 15,-


Stoelmassage

De stoelmassage concentreert zich op de spiergroepen van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Het is een gecombineerde massagevorm van de Chinese acupressuur en westerse massagetechnieken en is bijzonder ontspannend.

Vanuit de rug heeft ieder mens een complex systeem van spieren die met elkaar in verbinding staan. Door druk van de duimen en eventueel ellebogen worden de spieren weer soepel gemaakt. Dit versnelt de bloedsomloop en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen wat de spanning in hoofd en spieren verlicht.

stoelmassage bedrijfsmassage

Klachten zoals door stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine maar ook RSI worden hierdoor verminderd of zelfs voorkomen.

De massage kan op een speciaal ontworpen inklapbare stoel worden gegeven zodat het lichaam op de juiste punten wordt ondersteund waardoor het kan ontspannen. Tijdens de massage kunt u uw kleding gewoon aanhouden.
Uitstekend geschikt als ontspannende time-out voor, tijdens of na het werk.

Prijzen stoelmassage:
15 minuten – € 19,-
30 minuten – € 34,-


Voetreflextherapie en massage

Voetzonereflextherapie activeert de energiedoorstroming van het lichaam.
Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en geestelijk gebied.

Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De organen van de mens zoals hart, longen, darmen, nieren en maag zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voet.

voetreflextherapie

De voet wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op de drukpunten van de voet worden de organen gestimuleerd. Hierdoor komt het lichaam tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden van voldoende bloed en energie voorzien.

Prijzen voetreflextherapie en massage:
30 minuten – € 34,-
60 minuten – € 58,-


Gezichtsbehandeling

Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling!
Eerst wordt de huid gereinigd en gescrubd. Daarna volgt een uitgebreide en zeer ontspannen gezichtsmassage met gezichtscrème. Een masker zorgt voor vitalisering van de huid en ontspanning. De behandeling wordt afgerond met een lotion en een dagverzorgingscrème.

Prijzen gezichtsbehandeling:
40 minuten zonder masker – € 45,-
60 minuten met masker – € 60,-

gezichtsbehandeling